MERSİN / TOROSLAR - Üstay Ortaokulu

Etiket Sonuçları: 100. YIL

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kompozisyon yarışmasında Türkiye birincisi olan öğrencimiz Makbule Kara Milli Eğitim Bakanlığı'nın davetiyle katıldığı ödül törenine katılmıştır. Törende ödülünü Milli Eğitim Bakan yardımcısı Sayın Ömer Faruk YELKENCİ'den alan öğrencimiz Makbule KARA'yı ve ona öncülük yapan öğretmenimiz Ayten USLU SOYSALTÜRK'ü başarısından dolayı tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle ülke genelinde düzenlenen yarışmalarda öğrencilerimizden Makbule KARA, kompozisyon alanında Türkiye birincisi olmuştur. Aynı yarışmanın şiir alanında öğrencilerimizden Rümeysa KARAKUŞ, Mersin il ikincisi olmuştur. İlçemizde düzenlenen Cumhuriyet programındaki ödül töreninde Sayın Kaymakamımız İbrahim ÇENET ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Oğuzhan TÜLÜCÜ tarafından ödülleri verilmiştir. Bu gururu bizlere yaşatan öğrencilerimize ve Türkçe Öğretmenimiz Ayten USLU SOYSALTÜRK 'e teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.