MERSİN / TOROSLAR - Üstay Ortaokulu

E Twinning Keep you in the Loop! Projemize Avrupa Kalite Etiketi

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Zübeyde DIVRAK koordinatörlüğünde yürütülen “Keep you in the Loop!” eTwinning projesi Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

İklim değişikliği, ormansızlaşma, yükselen deniz seviyeleri ve sosyal eşitsizlik gibi konularda öğrencilerimizle yapılan çeşitli etkinlikler ile öğrencilerimizde ve okul personelimizde farkındalık oluşturduk.

Projemizde öğrencilerin doğayla olan bağlarını güçlendirmelerine ve küresel sorunlara karşı duyarlılıklarını artırmalarına katkı sağladık.

Projelerimiz, ekiple çalışmanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi. Birlikte üretmek, öğrenmek ve büyümek, öğrencilerimizi daha güçlü bir geleceğe taşımamıza yardımcı oldu.

Emeği geçen tüm öğrencilerimize,velilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

21-12-202321-12-2023

Yayın: 21.12.2023 - Güncelleme: 21.12.2023 13:42 - Görüntülenme: 110