MERSİN / TOROSLAR - Üstay Ortaokulu

E Twinning Fake News,Fact Effect Projemize Avrupa Kalite Etiketi

Okulumuz İngilizce öğretmeni Bilgin Tunç Yüksel koordinatörlüğünde yürütülen 'Fake News,Fact Effect/Yalan Haber Gerçek Etki ' eTwinning projesi Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Teknolojinin gelişmesiyle ses, görsel ve yazılı medya kanallarına ulaşım artmıştır. Bu medya kanallarının öğrencinin fiziksel, bilişsel ve sosyal gelişiminde oldukça fazla etkisi vardır. Güvenilir bilgiye ulaşmak, ulaşılan bilginin eleştirel değerlendirilmesi, medya kanallarının doğru şekilde kullanılması, dijital çevrede ortaya çıkan tehlikelerden korunabilmek, yeni medya kanallarında ortaya çıkan iletişim dilini anlama yeteneği önem kazanmıştır. Bu proje ile belirtilen yeterlilikler çerçevesinde öğrencilerimizin maruz kalabileceği riskler konusunda farkındalık yarattık ayrıca gelişmekte olan ve değişen medya kanallarını etkin biçimde kullanmaları sağladık. Kurumumuzda işbirlikçi takım çalışmasını bir kültür haline getirmek ve uluslararasılaşma yolunda adımlar atmak için biz Üstay Ailesi olarak her zaman hazırız.

14-06-202314-06-2023

Yayın: 14.06.2023 - Güncelleme: 14.06.2023 16:31 - Görüntülenme: 132